Veilig rauw vlees hond 

Rauw vlees hond, jouw hond zal de bak helemaal schoon likken, zo lekker vindt hij dat. Jij hebt er wellicht moeite mee om dit vlees te zien en te geven, maar dat is echt niet nodig. Dit vlees is gegarandeerd goed voer voor jouw hond. Rauw vers vlees is ook een heel natuurlijke manier van eten voor deze viervoeter. Kijk wat de opties zijn en maak je keuze. Bestel online een mooie voorraad, die voor jou tot aan de voordeur wordt afgeleverd. Het vlees is vers ingevroren en wordt diepgevroren bij je bezorgt. Je kunt het nog een hele poos in je diepvries bewaren, maar de hond zal het liever opeten! 

Een goed moment om eens na te gaan hoe groot het plezier is wat jij je hond er mee gaat doen als je over gaat stappen. Het is voor de hond namelijk alleen maar positief voor zijn gezondheid.

Rauw vlees hond online bestellen

Geen gesjouw met zware pakjes diepgevroren rauw vlees hond, maar het eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen. Het bezorgschema vind je op de website. Woon je in de regio Rotterdam-Schiebroek dan kun je de bestelling afhalen als dat jouw voorkeur heeft. 

Naast bekende merken vers vlees voor de hond vind je nog veel andere producten bij KVV: vers vlees voor de kat, houdbaar vlees voor de hond, droogvoer voor hond en kat, snacks, verzorgende producten en supplementen. Ook voedingsadvies lees je op de website.