Hoe kan je marters weren?

Als er gesproken wordt over een steenmarter in huis, dan baal je als een stekker. Je mag immers deze dieren niet bestrijden. Dit komt omdat deze dieren beschermd worden. Maar er wordt natuurlijk niet gesproken over marters weren! Een marter in huis kan voor enorm veel overlast zorgen. Denk hierbij aan kapotte kabels of andere dingen wat stuk gemaakt wordt.

Door preventief deze dieren te weren in huis of op kantoor kan je het probleem zien te voorkomen. Hiervoor wordt wel aangeraden om een specialist op dit gebied in te schakelen. Zij weten als geen ander wat hiervoor nodig is om deze dieren te weren in jouw omgeving.

Een veel voorkomend probleem

Steeds vaker hoor je helaas het probleem dat marters de ingang hebben gevonden van een pand. Deze dieren zoeken uiteraard ook de warmte op om de winterperiode door te komen. Echter mag dit niet jouw probleem worden toch? Hiervoor kan je het beste contact opnemen met GONE ongediertebestrijding.

Zij komen met plezier bij je langs om het probleem te bespreken. Tevens zullen zij hun plan van aanpak met je doornemen waardoor jij precies weet wat er gedaan zal worden. Deze dieren zorgen helaas voor stankoverlast. De kans is dus groot dat je het al snel zult opmerken als zij in jouw pand zitten. Zorg er dus voor dat marters geen schijn van kans zullen krijgen!