Zwangerschapsaankondiging

Als je zwanger bent wil je dat natuurlijk het liefste van de daken schreeuwen. Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Zowel voor een originele zwangerschapsaankondiging als gender reveal. Daarom deze originele ideeën om de zwangerschap van eerste of tweede baby bekend te maken.

Originele Zwangerschapsaankondiging ideeën

1. Vertel het met een foto

Maak een foto van bijvoorbeeld je handen op je buik of van de foto die je na de eerste echo hebt gekregen. Lijst de foto in en geef dit mooi ingepakt aan de gelukkige ontvanger. Dit lijstje krijgt vast en zeker een mooi plekje.

2. Gebruik ballonnen

Verwacht je visite? Niets leuker om het huis te versieren met blauwe en roze ballonnen. Grote kans dat het kwartje snel valt bij je bezoek.

3. Geef babysokjes cadeau

Wil je je ouders het nieuws vertellen? Pak babysokjes in geef het cadeau. Wat een verrassing voor de aanstaande opa en oma!

4. Maak een filmpje

Je kunt ook een mooi filmpje maken waarin je vertelt dat je zwanger bent. Extra leuk: bewaar het filmpje, zodat je het later nog eens terug kan kijken.

5. Zet je andere kindje in

Heb je al een kleintje thuis? Laat hem of haar dan een shirtje of romper dragen met het grote nieuws erop. Vraag bijvoorbeeld oma om je kindje te verschonen: tadaa!

Meer zwangerschapsaankondiging ideeën? Bezoek de website?

Ben je op zoek naar meer originele zwangerschapsaankondiging ideeën? Bezoek snel de website van Meervoormamas.nl. Op deze website vind je meer dan originele ideeën voor een zwangerschapsaankondiging, maar ook tips en informatie over zwanger worden en mama worden en zijn.