Houten horloges

Houten horloges zijn de trend van dit moment. Al onze houten horloges zijn handgemaakt en gemaakt van (gebruikt) hout en gerecycled materiaal. Onze houten horloges zijn uniek. Wij hebben trendy, duurzame en kwalitatief sterke houten horloges voor een betaalbare prijs. Bekijk snel de volledige collectie houten dameshorloges of herenhorloges.

Houtenhorloge.nl is dé webshop voor jouw nieuwe aanwinst. Een houten horloge is de musthave van dit moment: milieuvriendelijk én enorm trendy. Dankzij het hout hebben de horloges een stijlvolle uitstraling. Tevens geeft het hout de horloges een stoere en robuuste look.

100% natuurlijke houten horloges

De horloges zijn 100% natuurlijk, gemaakt van onder andere zebranohout, esdoornhout en African blackwood. Ze voelen heerlijk licht aan de pols. Hout is een natuurproduct. Hierdoor zijn de nerfpatronen op elk horloge net iets verschillend. Elk horloge is dus uniek. Dit maakt jouw horloge extra bijzonder.

Maak je look af met een houten horloge en verbaas je vrienden. Het is ook leuk om een houten horloge te geven als cadeau, erg origineel. Kortom: het is tijd voor een houten horloge! Bekijk direct onze herenhorloges en dameshorloges en kies jouw favoriet.

Welke soorten houten horloges zijn er?

De keuze is groot en het kan daardoor lastig zijn om het horloge te kopen dat volledig aansluit op jouw specifieke wensen. Kies je voor een eenvoudig houten dames horloge zonder al te veel tierelantijntjes? Of zoek je een houten heren horloge voor je vriend die wel houdt van een druk horloge met allerlei tellertjes er op.
Je hebt op deze pagina de mogelijkheid om je keuze te filteren, zodat je makkelijker het gewenste horloge kunt vinden;

Style: Ga je voor een rond horloge of vierkant (of rechthoekig) horloge? Van oudsher zijn de meeste horloges van hout rond, maar we hebben ook enkele vierkante exemplaren in onze collectie.

Ontworpen voor: Alhoewel veel horloges geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen, hebben we toch een selectie gemaakt van specifieke houten dames horloges en houten heren horloges. De houten horloges voor haar zijn namelijk wat subtieler en de diameter van de kast is vaak wat kleiner dan de houten horloges voor hem. Die zijn juist wat groffer en drukker met meerdere tellers.