Invicta

Op zoek naar een exclusief merkhorloge, maar geen zin om er een enorm bedrag aan te besteden? Dat begrijpen wij volledig! Daarom bieden we je bij Watch2day graag een andere mogelijkheid. Voor dezelfde classy en luxe look zonder de gigantisch hoge prijzen haal je bij het Invicta assortiment van de Watch2day je hart op. Het merk Invicta werd in 1837 opgericht door de Zwitserse horloge maker Raphael Picard en brengt inmiddels al meer dan 180 jaar tijdloze horloges op de markt.

Het merk staat bekend om haar missie om luxueuze horloges toegankelijk te maken voor iedereen door ze aan te bieden voor betaalbare prijzen. Dit zorgt voor een unieke kans om voor een lage prijs te genieten van materialen van hoge kwaliteit met een verfijnde afwerking. Het merk biedt een enorme variatie in stijlen en ruim twintig verschillende collecties! Ben je op zoek naar sportief, elegant of opvallend? Bij Invicta vind je het allemaal!

Invicta bij Watch2day

‘Invicta’ is het Latijnse woord voor ‘onoverwinnelijk’ en de bekende Invicta Pro Diver collectie doet deze naam absoluut eer aan. Het waterdichte design wat tot 200 meter diep waterbestendig is en de robuuste behuizing van staaldraad maken de Invicita Pro Diver tot een onoverwinnelijke all time favorite. Ook de Invicta Specialty collectie biedt horloges met een tijdloze look en praktische pluspunten. Het design van de Invicta Specialty collectie heeft een roestvrijstalen horlogekast en is waterbestendig tot 100 meter diep.

Beide collecties bieden gevarieerde designs aan met zowel stoere, chunky karakteristieken voor een opvallende look, als met elegante, subtielere karakteristieken met dunne horlogebanden. Zo draag je de klassieke stalen Invicta Pro Diver bijvoorbeeld perfect met een sportief T-shirt wanneer je op pad gaat, maar past het horloge ook goed bij een stijlvol pak tijdens een vergadering.

Koop jouw Invicta horloges bij Watch2Day

Scoor de mooiste Invicta horloges voor fantastisch lage prijzen bij de Watch2Day. Invicta heeft met ruim twintig verschillende collecties een enorm breed aanbod in stijl en prijs, maar vooral de Invicta Pro Diver en Invicta Specialty zijn populaire en iconische collecties. Ga jij voor een oversized blikvanger of voor een sportief subtiel model? The choice is yours!

Wil je naast je nieuwe Invicta horloge ook een bijpassende outfit? Update gemakkelijk je hele garderobe met het enorme aanbod aan afgeprijsde producten in de exclusieve fashionclub Watch2Day. Wanneer je je gratis en vrijblijvend aanmeldt heb je toegang tot designer outlet stores waar je naast bijvoorbeeld Invicta horloges voor heren ook andere merkproducten scoort.